Eglesia verhuist naar Sprengenweg 15 in Apeldoorn:

Kerkje aan de Sprengenweg weer in gebruik

Kerkelijke gemeente Eglesia verhuist per 1 januari 2024 naar de Sprengenweg 15 in Apeldoorn. Daarmee komt, na ruim 15 jaar, een eind aan de samenkomsten in scholengemeenschap UDO (voorheen Sprengeloo). Eglesia nam afscheid van deze locatie tijdens een speciale dankdienst op oudjaarsdag. Na afloop van de dienst liepen alle gemeenteleden naar het nieuwe gebouw (een paar honderd meter verderop) om dat feestelijk in gebruik te nemen.

’We zijn blij dat we hier een fijne plek hebben gevonden. Er is door een grote groep betrokken mensen heel hard gewerkt om dit gebouw weer als kerk in gebruik te nemen. We zijn ook dankbaar voor de periode in het gebouw van UDO en kijken terug op een goede periode daar voor onze gemeente’ aldus Arnoud de Jong, voorzitter van de oudstenraad van Eglesia.

Wie is Eglesia?
Eglesia is een jonge kerkelijke gemeente die nu 16 jaar bestaat. Elke zondagochtend om 10.30 uur wordt er een dienst gehouden. Ook doordeweeks worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Lees hier meer over Eglesia. 

Foto: Clariska Kruiskamp