‘Ik wacht vol verlangen op de Heer … op zijn heilige naam vertrouw ik.’ Psalm 33:20a,21b

Opeens raakt het verlangen naar de wederkomst van de Here Jezus mijn hart. Een gevoel van vreugde, het lijkt wel of ik verliefd ben. Niet zomaar een aardse verliefdheid maar een opgewonden gevoel, een vreugdevol verlangen om samen met alle gelovigen, alle volken onze Bruidegom te ontmoeten. Met Hem mee te gaan naar de troon van God en daar in aanbidding neer te vallen.

Zo’n gevoel!

Datgene wat er in de wereld gebeurt doet er niet zo toe. Wat is er nu mooier dan samen te zijn met je Geliefde, met je Familie en bij je Vader, je Schepper feest te vieren en te genieten? Dat is toch het ultieme.

Ons kerstfeest is een slap aftreksel van dat komende Hemelse feest. Als Jezus, onze bruidegom, terugkomt en ons brengt naar het huis van de Vader dan wordt het een ECHT FEEST. Nu nog is ons kerstfeest onvolmaakt en voor sommigen zelfs een verdrietige periode, maar straks als we aan de troon van de Vader zitten, dan zijn er geen zorgen meer, geen ziekte, geen verdriet en is onze blijdschap en vreugde compleet en voor altijd.

Maranatha, Here Jezus, kom spoedig!

Arnoud de Jong