Jongeren (vanaf 12 jaar)

Welke activiteiten zijn er voor jou?

Welkom bij het jeugdwerk van Eglesia! Tof dat je een kijkje komt nemen. Je bent vast benieuwd wat we allemaal doen en waarom.

Ons jeugdwerk begint vanaf de brugklas. 1 keer per 2 weken is er op zondagavond jeugdclub voor de leeftijd van 12-16 jaar en 16+. De jeugdclub bestaat uit inhoudelijke avonden, diaconaal en missionair werk en fun-momenten. We maken bij de jeugdclub gebruik van het programma van jeugdwerk met Lev (12-16), Denkstof en Alpha Youth (16+).

Naast de jeugdclubs organiseren we de volgende activiteiten: 

  • – 4 keer per jaar de 4U jongerendiensten
  • – Een startweekend
  • – Met zijn allen naar Opwekking
  • – Een diaconale jeugdreis (16+)
  • – Jongens/meiden dag
  • – Kerstpakkettenactie
  • – Youth Alpha

“Onze droom is dat bij jou het verlangen ontstaat om Jezus te leren kennen en om Hem te willen volgen. In het jeugdwerk mag je de veiligheid ervaren die nodig is om jezelf te kunnen zijn zonder dat je ge-/veroordeeld wordt. De tienerleiders willen een rolmodel voor jou zijn in openheid, kwetsbaarheid en eerlijkheid maar bovenal in het leven met en door Jezus Christus. Vanuit die relatie zal er ruimte voor diepgang ontstaan en zijn er mogelijkheden om het evangelie te delen. In onze droom wordt het jongerenwerk door God gebruikt om jou Zijn liefde te laten zien en voelen. Wanneer jij het jeugdwerk verlaat, heb je voldoende bagage om jouw levende relatie met God verder invulling te kunnen geven. Je zult met veel plezier aan jouw jeugdtijd in Eglesia terugdenken.”

Geloven doe je niet alleen. Daarom organiseren we waar mogelijk ook activiteiten samen met andere kerken uit Apeldoorn.  

Heb je vragen of wil je gewoon een keer komen kijken? Stuur een mailtje naar Daniel Niezink via jeugdwerk@eglesia.nl.