Jeugdkamp Eglesia

Welke activiteiten zijn er voor jou?

Ben jij een tiener? Zit jij op de middelbare school? Ben jij net gestart bij de jeugd of wil je dit nog doen en wil jij de tieners uit Eglesia beter leren kennen? Dan is het startweekend van Eglesia echt iets voor jou!  

Ieder schooljaar start er een nieuw jeugdseizoen en sluiten er weer nieuwe tieners aan bij het jeugdwerk. Daarom starten we elk jeugdseizoen met een tof jeugdkamp. Hierbij zijn alle tieners welkom. Het kamp is dé kans om de andere tieners in Eglesia beter te leren kennen.   

Het startweekend vindt plaats rond de maand september. We gaan dan vanaf vrijdagavond tot en met zondagmiddag gezellig met z’n allen op pad. De precieze datum en plek kunnen elk jaar verschillen. Je doet mee aan leuke spellen en andere activiteiten waar samenwerking heel belangrijk is. Zo leer je elkaar pas écht kennen. Ieder jaar hebben we weer een ander Bijbels thema waar we ons samen in verdiepen. Er zijn mooie diensten waarbij verschillende gastsprekers iets uit het Woord van God en van hun eigen ervaringen delen.