Groep 1 - 7

Voor alle kinderen van groep 1 t/m 7 van de basisschool is er elke zondag een spetterend programma! Er wordt gebruik gemaakt van het materiaal van Stichting Timotheus. We willen kinderen de boodschap van de Bijbel brengen, zodat ze Jezus leren kennen, een relatie met Hem opbouwen en Hem leren navolgen. Elke zondagochtend wordt er een Bijbelverhaal verteld, is er ruimte voor het delen van verhalen, gebed, zang en een verwerking.

Vanaf 10.40 uur kunnen de kinderen inlopen in hun eigen groep. Hier is ruimte om elkaar te ontmoeten, een spel te doen, lezen, kleuren of knutselen.

Om 11.00 uur begint het programma. Eerst hebben we een gesprek over de afgelopen week, zodat we elkaar goed leren kennen en weten wat de kinderen bezighoudt. Elke week staat er een verhaal uit de Bijbel centraal. De ene keer wordt het verhaal voorgelezen of verteld en soms kijken we een DVD. We zingen en bidden met elkaar en daarna is er tijd voor verwerking van het verhaal, in de vorm van een actief spel of creatief knutselwerk. Tussen 12.15 en 12.30 uur worden de kinderen van groep 1-4 door hun ouders opgehaald. De kinderen van groep 5-7 mogen zelfstandig naar beneden lopen, maar ouders kunnen hun kinderen uiteraard ook ophalen.

Het team van Eglesia Kids ontmoet je graag op zondagmorgen tijdens de diensten in Eglesia, Kerk van Nu.